Kisälli-valmennus

Kisälli -valmennus sopii yrittäjyyttä suunnitteleville tai matkansa alussa oleville henkilöille. Kokonaisuus soveltuu erityisen hyvin TE-palveluiden neljän kuukauden yrittäjyyskokeiluun osallistuville.

Valmennus sisältää oman osaamisen tunnistamisen sekä jalostamisen myytäväksi tuotteeksi ja/tai palveluksi. Käymme läpi tuotteistamisen periaatteet, kannattavan hinnoittelun sekä aloittavan yrittäjän toimintaan sopivat markkinoinnin sekä myynnin keinot. Teemme yhdessä osaamisestasi myyntikuntoisen kokonaisuuden. Opit myös tekemään tarjouksia ja sopimuksia sekä hoitamaan asiakassuhteita.

Yrittäjän matkassa -valmennus

Yrittäjän matkassa -valmennus on suunniteltu henkilöille, joilla on jo onkin verran kokemusta yrittäjyydestä. Valmennus tehostaa osaamista ja antaa omalle toiminnalle lisäpotkua.

Valmennus kohdentaa osaamista entistä tehokkaammin ja sopii hyvin yrittäjyyden saumakohtiin: ensimmäisen työntekijän palkkaaminen tai osaamisen ostaminen, uusien tuotteiden tekeminen tai olemassa olevien kehittäminen, asiakaskunnan laajentaminen tai myynnin tehostaminen. Teemme valmennuksesta juuri sinulle ja sinun yritystoiminnalle sopivan kokonaisuuden.

Yritysten rekrytointipalvelut

Yrityksille suunnatut rekrytointipalvelut suunnitellaan ja toteutetaan jokaisen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti.

Rekrytointipalvelu voi olla esimerkiksi työnhakijoiden kontaktointiin sekä haastatteluihin liittyvä palvelu tai laajempana ratkaisuna myös osaamisen kartoittamisen ja tunnistamisen sisältävä kokonaisuus. Erityisosaamisemme liittyy työntekijöiden perehdyttämiseen sekä sitouttamiseen. Toimimme myös kansainvälisesti: meillä on kokemusta työntekijöiden rekrytoinneista sekä Euroopasta että Euroopan ulkopuolelta.